Események

Sikeres gazdaságpolitikához nincs szükség migrációra

Magyarország elmúlt tízéves politikája bizonyította, hogy sikeres gazdaságpolitikához nincs szükség migrációra - mondta pénteken Szijjártó Péter a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezetnek (OECD) a bevándorlók integrálásával kapcsolatos miniszteri szintű tanácskozásán elhangzott felszólalásában Párizsban.
Tovább

Kaderják Péter a kormány energia- és klímastratégiai döntéseit ismertette Párizsban

A kormány energia- és klímastratégiai döntéseit ismertette Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkára kedden, a párizsi székhelyű Nemzetközi Energia Ügynökség villamosenergia-ellátásbiztonsággal foglalkozó konferenciáján elhangzott felszólalásában.
Tovább

Energiabiztonság és nyitás a fejlődő országok felé: Kaderják Péter államtitkár részt vett az IEA miniszteri ülésén

Az OECD családba tartozó Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) kétévente megrendezett miniszteri ülése 2019. december 5-6-án zajlott Párizsban Michał Kurtyka lengyel klímaügyi miniszter elnökségével. Magyarországot a Kaderják Péter energiaügyekért és klímapolitikáért felelős államtitkár vezette delegáció képviselte.
Tovább

Kiállítás Magyarországról az UNESCO székházában

Az UNESCO székházában szeptember 30. és október 7. között látható a kiállítás, amely bemutatja Magyarország kimagasló értékeit a kultúra, a tudomány és az oktatás területein.
Tovább

Szeptember 24-én Süli János miniszter előadásával indult az OECD NEA workshop-ja

Az OECD Atomenergia Ügynökség (NEA) workshopján vett részt szeptember 24-én Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezéséért felelős tárca nélküli miniszter Párizsban. Vitaindító beszédében kiemelte, a biztonságos és megfizethető villamosenergia-ellátás a kormányzatok felelőssége.
Tovább