Tisztelt Látogató!

Örömmel köszöntjük Magyarország OECD és UNESCO melletti Állandó Képviseletének honlapján.

Feladatunk, hogy biztosítsuk Magyarország képviseletét a két, párizsi székhelyű nemzetközi szervezetben. Célunk az eredményes nemzeti érdekérvényesítés mellett, hogy Magyarország aktív szerepet játsszon a nemzetközi szervezetekben folyó szakmai tevékenységekben. Ennek érdekében képviseletünk részt vesz az OECD és az UNESCO döntéshozó testületeinek és szakmai bizottságainak munkájában, és garantálja a hazai intézmények és a két nemzetközi szervezet közötti hatékony információáramlást, ezáltal is támogatva a hazai gazdaságpolitikai, illetve oktatási, tudományos és kulturális szakpolitikai döntések szakmai megalapozását.

Honlapunkon az OECD és az UNESCO tevékenységével, illetve az abban való magyar részvétellel kapcsolatos információkat, aktuális híreket gyűjtöttük össze a két nemzetközi szervezet iránt érdeklődők számára.

Amennyiben további kérdése merül fel az OECD és az UNESCO, illetve az Állandó Képviselet munkájával kapcsolatban, örömmel állunk rendelkezésre a honlapon megadott elérhetőségeinken.

az Állandó Képviselet munkatársai